CONSULTES I CONTACTE

Per tal de donar-vos un millor servici, evitar esperes innecesàries i per poder organitzar millor les nostres consultes, preferim que contacteu amb nosaltres mitjançant l'adreça de correu electrònic de la delegació corresponent.   

Si teniu cap dubte també podeu enviar-lo des d'ací. Una vegada rebuda la consulta, ens ficarem en contacte amb vosaltres per tal de resoldre-la quant abans millor.

FORMULARI DE CONTACTE

De conformitat amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d'abril de 2016 de Protecció de Dades (d'ara en avant GDPR), s'informa dels aspectes següents:

Responsable del Tractament: Falla Sant Josep d'Alginet - NIF G46887303 - Adreça postal: Carrer València núm. 46 baix d'Alginet (València). Direcció e-mail: lopd@fallasantjosep.com.

Finalitat: En nom de la comissió tractem la informació que ens facilita en este formulari de contacte amb la finalitat d'atendre a la seua sol·licitud d'informació i mantindre-li al corrent de les nostres activitats.

Bases Jurídiques del Tractament: L'interés legítim, basat a informar-li sobre les nostres activitats i, quan siga necessari, el seu consentiment.

Terminis de conservació: Les dades proporcionats es conservaran mentres no sol·licite el cessament de l'activitat.

Destinataris: Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què existisca una obligació legal. 

Drets: Pot revocar el consentiment i exercir els seus drets a accedir, rectificar, oposar-se, limitar, portar i suprimir les dades davant del responsable de tractament a Carrer València núm. 46 baix d'Alginet (València), lopd@fallasantjosep.com, a més d'acudir a l'autoritat de control competent (AEPD).

Al fer click a "enviar" accepte que he llegit i estic conforme amb la clàusula anterior.

2012 © CREOWEBS. Diseñamos y creamos