Diputaci_Valncia_Subvenci_1.jpg

La Diputació de València concedeix un any més a la nostra falla una subvenció econòmica de 250€, corresponent a la Convocatòria de Subvencions a les Comissions Falleres de la Província de València de l'exercici 2021.

Des de la Falla Sant Josep d'Alginet volem agraïr el seu suport a la festa fallera i esperem poder disfrutar les falles com cal en 2022.

President exercicis 2021/22 - 2022/23

Una vegada finalitzat el termini el passat 31/03/2021 per a presentar candidatures a president/a i havent-se presentat únicament la candidatura de Sisco, queda reelegit per als 2 pròxims exercicis fallers com a president de la falla Sant Josep d'Alginet Francisco González Llopis (Sisco).

Esperem que pogam disfrutar molt prompte tots i totes junts de la nostra festa tan volguda i poder tornar a omplir els carrers de música, color i pólvora.

presi_web.png

 

 

 

 

CARTA ALS REIS MAGS D'ORIENT

El 2020 ha sigut un any difícil per a totes i tots, però vosaltres els fallers i falleres de la nostra comissió heu tingut un comportament exemplar i heu fet, o millor dit encara esteu fent un gran esforç.

Per aquest motiu aquest any hem decidit escriure-li la carta als reis mags en nom de tota la comissió. Perquè estem segurs que ens faran cas i l'any 2021 ens tornarem a juntar per a celebrar la nostra festa, les FALLES.

Carta_Reis_Falla.jpg

COMUNICAT FALLA SANT JOSEP

Hem tardat en emetre un comunicat oficial de la falla perquè hem estat esperant a la reunió que hem mantingut hui els presidents de les diferents comissions de la localitat, la Junta Local Fallera i el Govern Local.

La situació que estem vivint aquest any en el món faller i en general és històrica, una situació que ningú havíem viscut fins ara. El Coronavirus ha pogut momentàneament amb la nostra festa, per la que hem treballat tots i totes tant dur durant tot l’any. Però tranquils i tranquiles que els fallers tornarem amb més força i més ganes de celebrar les falles.

Des de la Junta Directiva, i en especial jo com a president, sabem que és un moment difícil perquè a tots ens havera agradat disfrutar de la festa com cal, però la salut de tots i totes és el primer, per aquest motiu i seguint les indicacions del Govern i de la Generalitat hem decidit per unanimitat el Govern Local, la JLF i els presidents suspendre tota activitat en els casals fins a rebre nova ordre.  La data de la celebració de les falles es ficarà quan alcen la veda i no és precís que coincidisca amb la data que fiquen en la ciutat de València.

Finalment, des d’ací i en nom de tota la comissió de la Falla Sant Josep m’agradaria donar tot el meu suport a la nostra Fallera Major 2020, Alba Hervàs i Quijada, que tant ha treballat aquest últim any per complir el seu somni de ser Fallera Major de la Falla Sant Josep i que segur podrà disfrutar encara que siga en dates diferents a les habituals.

 

Ànims a tots i totes i tornarem amb més ganes i il·lusió per a celebrar les falles 2020.

 

Francisco González Llopis - President de la Falla Sant josep

Escut_Falla.jpg

 


 


 


2012 © CREOWEBS. Diseñamos y creamos